Atnaujinta svetainė

Taigi, mielieji šios internetinės svetainės lankytojai 🙂 Kaip ir pastebėjote, galų gale įvyko keletas pasikeitimų: atnaujinau internetinės svetainės dizainą, sumažinau ir šiek tiek supaprastinau meniu punktus, panaikinau keletą nelabai reikšmingų skilčių, pritaikiau mobiliesiems įrenginiams, ištaisyta ir dar taisau keletą techninių klaidelių… Visgi, svarbiausia, kad Jums būtų patogu naršyti ir mano svetainėje rasti, tai ko Jums ir Jūsų šventei labiausiai reikia 🙂

Keletas galbūt įdomesnių faktų iš šios svetainės veiklos: ši analogų pagal savo tematinę specifiką Lietuvoje neturinti svetainė pradėjo funkcionuoti 2013 m. Šiai dienai joje yra beveik 200 įvairiausių suklasifikuotų žaidimų gimtadieniams, vestuvėms, vakarėliams, krikštynoms ir pan. Taip pat yra beveik 180 juokingų klausimų, mįslių, minklių ir t.t. Svetainės turinys bus ir toliau papildomas ir atnaujinamas.

Jūsų aktyvus visokeriopas palaikymas man labai reikalingas 🙂 Taip pat yra suteikta ir galimybė visiems galintiems bei norintiems prisidėti prie šios internetinės svetainės išlaikymo… O po Jums patikusia informacija svetainėje galite spustelti Like ir Share mygtukus 🙂 Dėkoju visiems ir ypač Ernestui Bendzelauskui, kuris pagelbėjo svetainės atnaujinimo darbuose 🙂 Taigi, junkitės į mano svetainę, ieškokite, dalinkitės įspūdžiais, komentarais, pasiūlymais, pageidavimais, savo žaidimais ir pan. svetainėje arba jos Facebook puslapyje, iš savo Facebook profilio suradę Laisvalaikio žaidimus, ten paspaudę Like ir Share. Visada taip pat galite kreiptis ir el. p. [email protected] tiek dėl krikštynų kryžiažodžių atsakymų, tiek dėl Jūsų reklamos patalpinimo, tiek visais kitais klausimais.